Zeus III

Följ med till den grekiska mytologin och till den största av gudar – Zeus. Hos Betsson casino har man nu nämligen lanserat spelet Zeus III, som precis som tidigare spelutgåvor i serien kommer fullspäckat med spännande funktioner.

Spelet kommer från Williams Interactive och precis som vanligt när det gäller denna utvecklare finns det ett visst mått av innovation med i leken. Den här gången visar sig denna i den mycket speciella spelplanen som Zeus III har. Spelplanen är långt ifrån traditionell utan erbjuder istället sex olika hjul med ett olika antal rader på varje hjul. Det första hjulet innehåller två rader, det andra hjulet har tre rader, det tredje har fyra och så vidare. Det sjätte hjulet har inte mindre än sju rader.

Totalt finns det 192 olika sätt att vinna i Zeus III. För att snurra fram en vinnande linje krävs minst tre symboler i följd med start från vänster. Spelets höjdpunkt är utan tvekan freespinsläget som du aktiverar genom att snurra fram minst tre feature-symboler. Vid tre symboler får du 10 freespins. Snurrar du fram fyra symboler belönas du med 25 freespins samt 10x multiolikator. Skulle du mot förmodan snurra fram fem symboler får du inte mindre än 50 freespins och en vinst på 50x din insats!

Spelet Zeus III ligger kategoriserat under sektionen ”videoslots” hos Betsson.com.