Spela Avalon II

Betsafe casino red har ett nytt spännande spel som man vill slå ett lite särskilt slag för. Spelets namn är Avalon II och det är ett riktigt äventyrligt spel.

Spelet innehåller gott om vinstpotential och har flera underhållande funktioner. Det mest anmärkningsvärda är dock kanske att Avalon II har inte mindre än åtta separata bonusspel! Det är också kring dessa bonusspel som Betsafe nu har satt ihop ett litet koncept med en specialbelöning i potten. Konceptet har man döpt till den stora bonusjakten och belöningen som finns att hämta för alla spelare som har ett aktivt spelkonto är kontantpriser till ett värde om 3.000 kr. Det du behöver göra för att få din specialbelöning är helt enkelt att klara samtliga uppdrag i bonusjakten!

>Besök Betsafe.com

Du har till den 27:e februari på dig att kämpa om din specialbelöning. Det krävs ingen särskild anmälan men du måste sätta in minst 150 kr till ditt spelkonto under kampanjperioden för att ha rätt att vinna pengarna. 150 kr för att vinna upp till 3.000, det får man väl säga är en bra deal?

De uppdrag som bonusjakten innehåller framgår under kampanjsidan hos Betsafe.

Eventuella vinstpengar som du får omfattas av ett omsättningskrav innan de blir tillgängliga för uttag.