Ninja-Bettet gäller den här gången ett spel på att Zlatan gör mål för sitt Paris SG i kvällens returmöte i Champions League mot Bayer 04 Leverkusen samtidigt som PSG också vinner matchen till oddset 1,85. Erbjudandet går även ut på att du har chansen att dubbla din vinst genom att Zlatan är den spelare som gör första målet!

Har du lust att Inter – Milan Live Stream Coppa Italia 26/1?

Första mötet för ett par veckor sedan mellan Bayer 04 Leverkusen – Paris SG slutade med PSG kross på bortaplan med 0-4. Zlatan gjorde i den matchen två mål där bland annat ett får betraktas som drömmål vilket man är van att se honom göra.

Matchen Paris SG – Bayer 04 Leverkusen sänds onsdag 12 mars i ViaPlay med matchstart kl. 20:45.

Spela på NINJA-BETTET hos Betsafe

Kvällens startelvor

Paris Saint-Germain

Sirigu – Jallet, Marquinhos, Thiago Silva, Digne – Pastore, Cabaye, Rabiot – Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi.

Bayer Leverkusen

Leno – Donati, Wollscheild, Ömer Toprak, Guardado – Rolfes, Reinartz, Can – Sam, Derdiyok, Castro.