Idag är det dags för match mellan Liverpool – Manchester City och det är enligt många den hetaste matchen som är kvar i årets Premier League. Premier League ettan Liverpool möter trean Manchester City som dock har två matcher färre spelade och det är endast Chelsea på andra plats som är med och slåss om titeln i år. Spelbolaget Betsafe har tagit fram ett härligt erbjudande till alla som vill betta 1×2 på matchvinnare.

Liverpool – Manchester City med David Silva

I Betsafes kampanj SINGELBAREN kan du idag betta på “Matchvinnare” (1X2) i matchen, och om du förlorar ditt spel men Manchester City spelaren David Silva gör sista målet betalar Betsafe tillbaka din insats i form av en gratisbonus.

i matchen David Silva Liverpool - Manchester City

Ska David Silva göra sista målet i matchen Liverpool – Manchester City?

Det är säsongens match i Premier League, säger experten Neil Ashton i en videokrönika till fotbollskanalen.se om matchen Liverpool – Manchester City.

Liverpool mot Manchester City kan avgöra hela toppstriden i Premier League. Men det är också mer än bara en fotbollsmatch. Det är 25 år sedan Hillsborough-katastrofen och det kommer uppmärksammas i samband med matchen.

– Det kommer vara mycket känslor och det är jag säker på att Brendan Rodgers har pratat om, säger Ashton.

Liverpool vann senast mot West Ham utan att anfallsessen Luiz Suarez och Daniel Sturridge gjorde mål. Ett faktum som Neil Ashton uppmärksammat.

– De vann mot West Ham utan mål från Sturridge och Suarez. De vann en svår match och det är den mentaliteten som krävs för att vinna Premier League.

Tv-kanaler och matchstart

Matchen Liverpool – Manchester City sänds idag söndag 13/4 på tv kanalerna Viasat Fotboll och ViaPlay med den något udda starttiden kl. 14:37.

Odds Liverpool – Manchester City

Liverpool - Manchester City betta på matchvinnare