Mr Green Julkalender

DAGLIGA FREESPINS i MR GREENS JULKALENDER 2014!

Julklappsutdelningen börjar nu! Mr Green önskar alla spelare God Jul genom att ge ut deras efterlängtade julkalender med massor av freespins och fina presenter! Eftersom förra årets kalender gjorde enorm succé så ger Mr Green dig ett försprång på julhelgen!

Nu är det dags för en lång julfest som varar i hela 30 dagar. Det kommer delas ut dagliga freespins och upp till 300 000 kr i kontantpriser. Håll i dig för detta är inte allt! Utöver alla dagliga erbjudanden lottar Mr Greens grönklädde vän även ut 20 stycken iPhone 6!

TILL MR GREENS JULKALENDER!

Freespins i mängder!

Så får du dina freespins på Mr Greens Julkalender

Mr Green har haft händerna fulla med att slå in dagliga freespins till alla Mr Green-medlemmar i Julkalendern 2014. Öppna dagens lucka och se vilka festliga freespins som väntar dig!

Så här fungerar det:

 1. Gör en insättning på Mr Green
 2. Du kommer att få freespins nästkommande dag samt under resten av veckan. Du kommer även att få freespins varje dag under veckan därpå!
 3. Baserat på storleken av din insättning kommer du att få olika antal freespins enligt de två nivåerna nedan:

250 kr – 499 kr = 10 freespins (250 kr är minsta godkända insättning för deltagande)
500 kr eller mer = 25 freespins

Vill du ha 25 freespins istället för 10? Se då till att göra en insättning på minst 500 kr så kommer du att få freespins enligt nivå 2 fr.o.m. nästkommande dag.

Det snöar pengar

Var med om ett snöigt pengaregn! Varje torsdag faller det ett skimrande snötäcke av pengar. Spela de utvalda spelen under torsdagarna och ta chansen att få kontot påfyllt med allt från 50 kr till hela 2 500 kr! När du deltar i pengaregnen samt skriver upp dig på intresselistan är du automatiskt med i utlottningarna av iPhone 6. Mer information finner du nedan.

Mr Greens tomtenissar anordnar en turnering

Varje helg under julkampanjen pågår det en turnering i ett utvalt spel. 50 000 kr ligger i vinstpotten och passar utmärkt inför julshoppandet! Priserna delas ut enligt följande:

1:a pris= 20 000 kr, 2:a pris= 15 000 kr, 3:e pris= 5 000 kr, 4:e pris= 2 500 kr
5:e pris= 2 500 kr, 6:e pris= 2 500 kr, 7:e pris= 1 250 kr, 8:e pris= 1 250 kr.

Mr Greens julklapparMr Green delar ut 20 st iPhone 6!

Mr Green och tomten har slagit sig ihop den här julen för att belöna 20 lyckliga Mr Green-spelare med 2014 års HETASTE PRYL – iPhone 6! Större och tunnare, med en mer kraftfull och anmärkningsvärt effektiv A8-processor. En slät 4,7-tums metallyta, iSight 1080p kamera, 16GB minne, och med en retina HD-display. iPhone 6 finns på allas önskelista denna jul. Om du är sugen på att vinna en av dessa fantastiska mobiler, registrera ditt Mr Green-användarnamn (e-postadress) nedan, och delta sedan i varje veckas pengaregn. Mr Green väljer sedan slumpmässigt ut 5 vinnare varje vecka.

 

Mr Greens regler för freespins

 1. Freespins är personliga och kan bara användas en gång under en viss period per konto/person/hushåll eller IP-adress om inget annat anges.
  Antalet freespins som spelaren kan ta emot kommer att ingå i den specifika kampanjen.
 2. Spelare som gör en insättning för att få tillgång till freespins är delaktig i ett insättningserbjudande och MÅSTE omsätta sin insättningssumma innan de kan ta ut pengarna. Spelare som gör ett uttag av pengarna dem satt in i samband med insättningserbjudandet innan dem har omsatt sina freespins kommer förlora sina intjänade freespins och vinsterna från freespins.
 3. Pengarna som spelaren har vunnit med sina freespins kommer krediteras till spelarens bonuskonto och är ett föremål för våra regler och villkor och regler och villkor för bonusar om omsättningskrav.
 4. Omsättningskravet för freespins är 35x bonussumman som du vunnit (vinsten från freespins), om det inte nämnts något annat i kampanjen där spelaren fick sina freespins.
 5. Du kan endast omsätta din bonus genom att spela på banditer. Endast insatser gjorda med bonuspengar räknas till de totala omsättninskravet. Bonuspengarna börjar användas när din ordinarie pengakassa är tömd. Provspel på det olika spelen räknas inte till omsättningskraven för spelen med omsättningskrav.
 6. Alla vinster vunna med freespins räknas som bonuspengar och kommer omvandlas till riktiga pengar efter det att det angivna omsättningskravet har uppfyllts om inget annat nämnts i erbjudandets regler och villkor.
 7. Efter omsättningen skett kommer huvudkontot användas i första hand före bonuspengarna.
 8. Oanvända Freespins blir otillgängliga efter sju (7) dagar om det inget annat anges.
 9. Om inget annat anges så är freespins utan en insättning endast giltiga samma dag som erbjudandet gäller.
 10. Freespinsen gäller endast på utvalda eller utvalt spel och kan inte överföras till ett annat spel.
 11. Freespins som kräver en motprestation kommer att krediteras till spelarens konto nästkommande dag (24 timmar) efter kl 13.00 om inte något annat anges.
 12. Om inget annat anges så är freespins som man får utan en insättning endast tillgängliga för spelare som har gjort en insättning minst en gång under en utvald period.
 13. När du har en väntande bonus, eller när du aktivt omsätter en bonus är den maximala insatsen 80 kronor per spelrunda och 5 kronor per vinstlinje. Att ej uppfylla dessa kriterier kan resultera i förlorade vinster.
 14. Mr Green kan komma att ändra regler och villkor eller utesluta spelare att delta i kampanjen utan att meddela användarna om detta.
 15. Bonuserbjudanden som spelaren får av Mr Green är personliga. Missbruk av bonusar kommer inte att tolereras. Mr Green erhåller sig rätten att undersöka, avbryta, stänga av ett konto eller ett bonuserbjudande om vi misstänker ett bedrägeri.
 16. Alla bonusar och påföljande spelaktivitet kan i Mr Greens diskretion återkallas och ogiltigförklaras samt att insättningar återbetalas.
 17. Om Mr Green misstänker att en spelare missbrukat en bonus själv eller med en partner har Mr Green rätten att avaktivera bonusen och dra tillbaka eventuella vinster.

Freespins för nya kunder

 1. Spelare som är bosatta i Sverige har rätt till ett (1) erbjudande om freespins när de registrerar sig hos Mr Green. Detta erbjudande kan endast krävas en gång per person och konto.
 2. Erbjudandet om freespins för nya kunder ger en spelare rätt till ett bestämt antal freespins på ett eller flera spel.
 3. Dessa freespins är endast tillgängliga på ett, eller flera utvalda spel och kan ej flyttas till andra spel.
 4. Freespins som delas upp under x antal dagar är endast varaktiga fram till och med 23.59 samma dag.
 5. Vinster från freespins kommer att krediteras till spelarens saldo för bonuspengar och följer under Mr Greens vanliga villkor och regler samt villkor för bonuspengar och omsättningskrav.
 6. Bonusen är giltig i 30 dagar från att den krediterats till spelarens konto.
 7. Alla vinster från freespins erhålles i form av bonuspengar och konverteras till uttagbara pengar först efter att spelaren uppfyllt omsättningskravet.
 8. Spelarens riktiga pengar kommer att användas före bonuspengarna.
 9. Innan spelaren kan önska ett uttag av bonuspengarna måste de ha omsatts minst 35 gånger (minsta omsättningskrav).
 10. Du kan endast omsätta din bonus genom att spela på banditer. Endast insatser gjorda med bonuspengar räknas till de totala omsättninskravet. Bonuspengarna börjar användas när din ordinarie pengakassa är tömd. Provspel på det olika spelen räknas inte till omsättningskraven för spelen med omsättningskrav.
 11. Mr Green förbehåller sig rätten att ändra kampanjen, villkor och reglera, reglera spelares möjlighet att deltaga i kampanjen, eller utan vidare information till spelaren avsluta kampanjen.
 12. Om Mr Green misstänker att en spelare missbrukar en bonus, antingen ensam eller tillsammans med utomstående partners så reserverar Mr Green sig rätten att avbyta bonusen och ogiltigförklara vinsterna.