SverigeAutomaten är kanske Sveriges bästa Casino på nätet och nu ger de dig gratissnurr varje dag i juni! Du spelar dina gratissnurr på ett utvalt spel för varje veckodag och det är bara storfavoriter som erbjuds. Gonzo’s Quest, Mega Fortune Dreams, Starburst, Twin Spin och South Park Reel Chaos är några av spelautomaterna du spelar på helt gratis under hela juni.

Gratissnurr varje dag i juni

Slumpmässigt antal gratissnurr varje dag

Det hela fungerar på så sätt att du varje dag får ett slumpmässigt antal gratissnurr på något av dina favoritspel. Exempelvis kanske du idag får 1 snurr, imorgon 3 och dagen efter det 5 gratissnurr, du vet med andra ord aldrig i förväg hur många gratissnurr du får. Så därför är det bästa att kika in varje dag och ta del av dina dagliga gratissnurr – och glöm inte att du även kan spela med dem på mobilen!

Det enda du behöver göra för att få dina gratissnurr är att logga in och gå till Dagens Spel på SverigeAutomaten.

TILL SVERIGEAUTOMATEN HÄR>>>

Varje dag erbjuds du att spela gratis på dessa spel:

Måndagar: South Park Reel Chaos
Jobbiga och tråkiga måndagar är nu ett minne blott, det är istället nu festen börjar! Kickstarta veckan med ett gigantiskt kaos och hämta dina gratissnurr på South Park Reel Chaos.

Tisdagar: Lights
Tisdagen tar vid där måndagen slutar och den påbörjade festen fortsätter… Logga in på tisdag och hämta dina gratissnurr på publikfavoriten Lights!

Onsdagar: GLOW
Vi vaknar upp och en härlig onsdag möter oss. Onsdagar kallas “lill-lördag” av en anledning så passa på att börja fira in helgen redan nu med mystiska GLOW!

Torsdagar: Twin Spin
Torsdagen har kommit och vi speedar upp festen ytterligare. Det är dags att dubbla dina vinster i väntan på helgen – på torsdagar kan du hämta gratisspinn på Twin Spin.

Fredagar: Gonzo’s Quest
Äntligen har vi vår kära fredag tillbaka, den bästa veckodagen av alla enligt somliga! Sparka igång helgens äventyr med gratissnurr på gamla goda Gonzo’s Quest!

Lördagar: Starburst
Lördag och nu är festtrycket på maxnivå! Du kanske svänger dina lurviga och gör ett par spektakulära snurr på vardagsrumsgolvet och när du emellanåt pausar din dansanta kropp snurrar du vidare på Starburst istället, helt gratis det också!

Söndagar: Mega Fortune Dreams
Festyran behöver inte vara över! Bästa sättet att förbereda sig för nästa måndag är att bli miljonär på söndag. Därför ger SverigeAutomaten dig gratissnurr så att du kan pröva lyckan på Mega Fortune Dreams. Den enorma jackpotten växer och kanske är du den som kammar hem den? Se några andra storvinster här som inspiration!

Jagar du ännu fler gratissnurr kan du få god vägledning till dem genom att läsa vår tidgare artikel Gratis free spins eller kolla in freespins erbjudanden här till höger.