Du såg rätt, 10 000 gratisspinn delas ut varje dag under 100 dagar! Många spinn blir det. Sammanlagt på 100 dagar kommer det delas ut 1 000 000 gratisspinn.

Det är sommar och nu kan du bli en vinnare utan större ansträngning, du behöver ärligt talat inte ens gå ur hängmattan om du har mobilen till hands. Vad du behöver göra för att kunna vinna gratisspinn varje dag är att du måste logga in på SverigeAutomaten.com varje dag och om du inte har registrerat ett konto där måste du förstås göra det först. Därefter behöver du faktiskt inte göra någonting mer än att just bara logga in varje dag. Du behöver inte spela något för att ha chansen till dina gratisspinn. Enkelt va!

SverigeAutomaten kommer varje dag slumpmässigt dra 500 vinnande spelare som får mellan 5 och 100 gratisspinn. Och detta sker vareviga dag under 100 spännande dagar. Som vi skrev så för att bli en av dem behöver du endast logga in och du är då automatiskt med i dragningen följande dag.

Det fina i kråksången är att det inte finns någon gräns för hur många gånger du kan vinna i dragningen så se till att logga in varje dag för att garantera dig fler chanser att vinna!

10 000 gratisspinn och Jackpot Club

Men det bästa har SverigeAutomaten sparat till sist. Dina gratisspinn krediteras på Mega Fortune Dreams och när du spelar med dem är du automatiskt med i SverigeAutomatens Jackpot Club där du är garanterad en del av €100 000 varje gång en enorm jackpott faller ut.

Missa nu inte detta supererbjudande, se till att logga in varje dag på SverigeAutomaten och ge dig själv 100 chanser att få gratisspinn. Lycka till!

Läs gärna vår recension om SverigeAutomaten här.

10 000 gratisspinn varje dag under 100 dagar