Vi åker med rasande fart vidare i Sverige & har idag kommit till Sundsvall! Här har skidsäsongen dragit igång för länge sedan – och självklart hejar Mr Green på stadens ambassadör Charlotte Kalla under kommande tävlingar!

Ta insättningsbonusen nu!

  • Gör en minsta insättning om 200 kronor.
  • En insättningsbonus om 50% krediteras in automatiskt.
  • Maxbonus du kan ta del av är 500 kronor.

Erbjudandet gäller: 18 december 00.00 – 23.59. En enskild insättning om minst 200 kronor krävs för att ta del av erbjudandet. Bonusen kommer in automatiskt på ditt konto. Spela via dator, mobil, surfplatta eller app. Ta del av erbjudandet genom att klicka på knappen ovanför. En vanlig insättning gäller ej. Androidanvändare kan endast ta del av erbjudandet via webbläsare.

TILL MR GREEN HÄR!

Regler & villkor

Erbjudandet gäller endast under ovannämnda datum. Erbjudandet gäller en bonus på spelares nästa insättning under ovannämnda datum. Maxbonus spelare kan ta del av är 500 kronor. Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 200 kronor. Erbjudandet gäller endast via insättningsknappen inne i julkalendern. Erbjudandet gäller en 50% insättningsbonus vid spelares nästa insättning. Spelare kan ta del av erbjudandet 1 gång. Erbjudandet gäller bonuspengar och måste omsättas trettiofem (35) gånger innan uttag. Erbjudandet gäller inte för spelare som gör sin första insättning – där gäller välkomsterbjudandet. Generella regler & villkor gäller.