Har du reslust? I så fall har Mr Green precis vad du behöver! Det kan nämligen bli du och din vän som får resa till 7 olika länder för att söka upp världens 7 nya underverk 2018!

Världens 7 Nya Underverk 2018

Är du redo för ditt livs äventyr?

Drömresan för 2 inkluderar:

 • 4 till 5-stjärnigt lyxboende i varje stad – inklusive frukost
 • Flygplatschaufför och privat returtransport vid varje destination
 • Privat rundtur vid varenda ett av världens 7 nya underverk
 • Kostnaden för turistvisum
 • Måltid på michelin-rankad restaurang eller restaurang av motsvarande kvalitet i varje stad
 • Hotellmiddag i varje stad

Din resplan till underverken

Dag 1-3: Rom (Colosseum)
Dag 4-7: Amman (Petra)
Dag 8-11: Agra (Taj Mahal)
Dag 12-15: Beijing (Kinesiska muren)
Dag 16-19: Cancun (Chichen Itza)
Dag 20-23: Cusco (Machu Picchu)
Dag 24-27: Rio De Janeiro (Cristo Redento-statyn)

Kampanjperiod (Världens 7 nya underverk 2018): Torsdag 26 April, 2018 – Söndag 6 Maj, 2018

Hur du vinner:

För var 2000:e krona du spelar på Mr Greens utvalda spel på kampanjsidan per dag får du en lott för deras ”Världens 7 nya underverk 2018”-dragning. Du kan få upp till 11 lotter under hela kampanjperioden för att öka dina chanser att vinna i dragningen!

Den lyckliga vinnaren kommer att dras av spelleverantören NetEnt den 7:e maj och meddelas följande dag.

Lycka till nu och missa inte att du just nu kan spela 200 Free Spins i Lucha Maniacs.

TILL TÄVLINGEN HÄR! >>>

Världens 7 nya underverk 2018 video

Här är världens 7 nya underverk som gäller idag år 2018 även om de utsågs redan 2007, läs gärna mer på wikipedia här.

 

Tävlingsvillkor för drömresan

”En värld av under”-kampanjen pågår från 00:00 (CET) den 26:e april till 23:59 (CET) den 6:e maj 2018.

”Kampanjen” avser hädanefter hela “En värld av under”-kampanjen.

Kampanjen är en nätverkskampanj som arrangeras i samarbete med spelleverantören NetEnt.

För var 2000:e krona du spelar på utvalda spel i spelsamlingen under en enskild kampanjdag (00:00-23:59 CET) får du en (1) lott till den slumpmässiga “En värld av under”-dragningen.

Spelare kan få upp till elva (11) lotter under hela kampanjperioden.

Mr Green kommer att direktlänka till de kvalificerande spelmaskiner från kampanjsidan.

Spelare rekommenderas att besöka kampanjsidan regelbundet då Mr Green inte är har skyldigheten att meddela spelare om eventuella uppdateringar.

Inkluderat i storvinsten

 • Storvinsten i kampanjen inkluderar följande för vinnare plus gäst:
 • Rundresa till världens 7 nya underverk över 27 dagar
 • Världen runt-billjetter i businessklass (avresa från Europeisk stad)
 • 4 till 5-stjärnigt lyxboende i varje stad inklusive frukost
 • Flygplatschaufför och privat returtransport till och från flygplats vid varje destination
 • Privat rundtur vid varenda ett av världens 7 nya underverk.
 • Kostnaden för turistvisum
 • Måltid på restaurang med Michelin-stjärna eller motsvarande i varje stad.
 • Den sammanlagda restiden på tjugoett (21) dagar kan reduceras till två (2) eller tre (3) veckor om så önskas.

Exempel på resplan:

Ovanstående resplan från Rom dag 1 till avslutande Rio De Janeiro dag 27 är ett exempelförslag på resrutt inför Världens 7 nya underverk 2018 resan.

En slumpmässig dragning kommer att hållas av tredjepart NetEnt den 7:e maj 2018 och vinnaren kommer att meddelas den 8:e maj 2018.

Dragningen kommer endast att hållas en gång. Om vinnaren inte kan kontaktas framgångsrikt kommer vinsten förgås och förklaras ogiltigt i enlighet med NetEnts och Mr Greens eget gottfinnande, efter vilket vinsten inte kommer att tilldelas någon annan vinnare.

Alla rimliga åtgärder kommer att tas för att försöka att kontakta vinnaren under utsatt tid. Mr Green kommer att försöka kontakta vinnaren (via telefon eller e-post) totalt tre (3) gången inom sjuttiotvå (72) timmar. Dessa försök kommer att göras under maltesisk kontorstid (9:00 CET till 18:00 CET). Om vinnaren inte svarar på varken e-post eller telefon inom utsatt tid kommer vinnaren anses ha förverkat sin vinst, och vinsten kommer inte att tilldelas till någon annan.

Vinnaren ansvarar själva för att de lagligen kan ta emot vinsten så som redovisas i och i enlighet med dessa regler och villkor.

Vinsten inkluderar inte kostnader som inte anges i dessa regler och villkor eller transport till och från flygplats i Europa.

Du kan vinna ett resepaket!

Prispaketen är tillgängliga för spelare bosatta i länder som exempelvis Sverige där arrangören är verksam (alla länder förutom: Afghanistan, Algeriet, Angola, Anguilla, Antarktis, Antigua och Barbuda, Armenien, Aruba, Australien, Azerbajdzjan, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belgien, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Botswana, Brittiska territoriet i Indiska Oceanen, Brittiska Jungfruöarna, Brunei Darussalam, Bulgarien, Burkina Faso, Burundi, Caymanöarna, Centralafrikanska republiken, Kokosöarna, Cooköarna, Costa Rica, Cypern, Djibouti, Dominica, Dominikanska Republiken, Egypten, Ekvatorialguinea, Elfenbenskusten, El Salvador, Eritrea, Estland, Etiopien, Falklandsöarna (Malvinerna), Fiji, Filippinerna, Frankrike, Franska Guyana, Franska Polynesien, Färöarna, Förenade Arabemiraten, Gabon, Gambia, Georgien, Ghana, Grekland, Grenada, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Grönland, Haiti, Honduras, Hong Kong, Indien, Indonesien, Irak, Iran, Israel, Jamaica, Japan, Jordanien, Julön, Jungfruöarna, Kambodja, Kamerun, Kap Verde, Kazakstan, Kenya, Kiribati, Kina, Kirgizistan, Komorerna, Demokratiska republiken Kongo, Demokratiska folkrepubliken Korea (Nordkorea), Sydkorea, Kuwait, Kuba, Laos, Libanon, Lesotho, Liberia, Libyen, Macao, Madagaskar, Malawi, Malaysia, Maldiverna, Mali, Marocko, Marshallöarna, Martinique, Mauretanien, Mauritius, Mayotte, Mikronesien, Moçambique, Moldavien, Mongoliet, Montserrat, Myanmar, Namibia, Nauru, Nepal, Niger, Nigeria, Niue, Norfolkön, Nya Kaledonien, Oman, Pakistan, Palau, Palestina, Panama, Papua Nya Guinea, Polen, Puerto Rico, Qatar, Reunion, Ryssland, Rwanda, St. Helena, Saint Kitts och Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent och Grenadinerna, Samoa, São Tomé och Príncipe, Saudiarabien, Senegal, Seychellerna, Sierra Leone, Singapore, Solomonöarna, Somalia, Spanien, Sri Lanka, Saint-Pierre och Miquelon, Sudan, Swaziland, Sydafrika, Syrien, Taiwan, Tadzjikistan, Tanzania, Tchad, Thailand, Tjeckien, Togo, Tokelau, Tonga, Trinidad och Tobago, Tunisien, Turkiet, Turkmenistan, Turks och Caicosöarna, Tuvalu, Uganda, Ukraina, Ungern, USA, Uzbekistan, Vanuatu, Vietnam, Vitryssland, Wallis och Futunaöarna, Västsahara, Yemen, Zambia, Zimbabwe och Östtimor).

Om vinnaren av Världens 7 nya underverk 2018 kampanjen inte är bosatt i någon av Mr Greens kärnmarknader i Europa och/eller är baserad utanför Europa, anses vinnaren ha förverkat vinsten, varefter den inte heller kommer att tilldelas till någon annan vinnare.

Ansvarig

Vinnaren och dess reskamrat är ensamt ansvariga för att de innehar giltiga pass och dokument som kan krävas för internationellt resande. Vinnare och reskamrat måste resa samtidigt och enligt samma resplan.

Vinnaren och deras reskamrat ansvarar själva för sitt agerande vid mottagande av pris och samtycker till att följa alla gällande lagar och regler vad gäller mottagande och användning av vinsten, inklusive, men inte begränsat till, alkoholkonsumtion. Mr Green ersätter inte förlorade, skadade eller stulna biljetter, resekuponger eller presenter.

Ingen ersättning kommer att betalas ut av Mr Green i fall av inställt eller försenat flyg eller i fall vinnaren inte har möjlighet att genomföra resan till följd av personliga skäl. Resa och boende erbjuds i mån av tillgänglighet.

Resor är föremål för de regler och villkor som redovisas i samband med denna kampanj samt de regler och villkor som anges av flygbolaget, såsom redovisas på passagerarkontrakt. Vinnaren ansvarar är ensamt ansvarig för alla kostnader och oförutsedda resekostnader som inte uttryckligen redovisas i paketbeskrivningen ovan, inklusive, men inte begränsat till, marktransport, måltider, oförutsedda kostnader, passagerarskatter eller avgifter, tilläggsavgifter, flygplatsavgifter, serviceavgifter eller anläggningsavgifter, personliga omkostnader på boende, säkerhetsavgifter, skatter och andra omkostnader.