Är du intresserad av att börja med odds? Detta innebär alltså att du lägger en satsning på sannolikheten att ett utfall ska ske i exempelvis sporter som fotboll, ishockey, bandy, handboll och många andra. Det handlar inte bara om ligor i Sverige, utan också matcher som spelas internationellt. Det som menas med höga odds är att sannolikheten för att du ska vinna är väldigt liten, men om du nu skulle göra det så kan det innebära att extremt höga belopp utbetalas. Låga odds innebär istället att chansen att du vinner är hög och på grund av detta är vinsterna små.

Att jämföra odds är på flera sätt mycket fördelaktigt för dig som spelare. För att göra det kan du använda dig av praktiska jämförelsesidor så slipper du gå in på varje spelbolags webbsida för att se vilket odds som erbjuds. På Odds.nu listas olika spelbolag och deras odds. Genom att ta del av dessa kan du alltså få en snabb översikt över vilket, eller vilka, spelbolag som är det bästa alternativet för dig beroende på hur du väljer att satsa. Spelbolagens odds kan skilja sig stort och du vill givetvis ta del av det allra bästa.

Live odds

Det finns som du kanske vet olika typer av odds. Det kan exempelvis erbjudas live odds som fungerar på ett helt annat vis än vanliga odds. Med live odds kan du lägga en satsning på ett utfall samtidigt som matchen är pågående. Denna typ av odds gör också att oddsen kan förändras under matchens gång beroende på specifika händelser, såsom skador eller antal mål. Om du exempelvis satsar på att det lag som är i underläge ändå kommer vinna och detta utfall har ett högt odds får du oftast en stor utdelning även om du bara satsat några fåtal kronor.