Alla vet väl att 10 i rad är mycket bättre än 3 i rad! Vi förklarar varför lite närmare här för de som ändå inte förstår. När du vinner 10 händer i rad från en enskild stol i Mr Greens Live Casino kan du hämta hem en 1000 kronors kontantbonus, varje gång du lyckas med konststycket! Minsta insats är 50 kr. Om du ”bara” vinner 3 i rad vinner du inte mer än de vinster du kammar hem vid varje hand, du vinner alltså inget extra som du gör vid 10 i rad.

10 händer i rad

Kvalificerande bord:
Mr Greens Evolution Blackjack-bord (1, 2, 3, 4, Fiesta, German)

• Minimiinsats är 50 för alla insatser
• Spel som resulterar i en ”Push räknas inte som varken förlust eller vinst och kommer därför inte att avbryta eller tillföra till en vinnande följd av vinster

TILL BORDS >>

Kampanjperiod: Fredag 10 Maj, 2019 – Söndag 12 Maj, 2019.

10 i rad är bättre än 3 i rad

En handfull regler

Denna kampanj gäller från 19:00 CET den 10:e maj till 23:59 CET den 12:e maj 2019. Detta erbjudande gäller endast för spel med riktiga pengar vid Mr Greens Exclusive Evolution Blackjack-bord (1, 2, 3, 4, Fiesta, German). Deltagande spelare måste vinna tio (10) blackjackhänder i rad vid en enskild stol för att kunna ta del av priset på ettusen (1000) kronor.

Spel vid flera stolar är tillåtet, men samtliga tio händer måste vinnas från en och samma stol. ”Push/Tie”-händer räknas varken som förlust eller vinst och kommer därför inte heller att avbryta eller tillföra till en följd av vinnande händer. (t.ex. vinst, vinst, vinst, push, vinst = 4 vinster i rad).

Split räknas alltid som endast en (1) hand. Minimiinsats för att kvalificera för kampanjen är femtio (50 kr) kronor. En insats som görs under minimiinsats kommer att nollställa eventuella följder av vinnande händer och spelare måste därför börja om från noll. ”Spel bakom” är inte kvalificerande för kampanjen.

Det finns ingen gräns för hur många priser spelare kan vinna under kampanjperioden.

Mr Greens allmänna regler och villkor gäller.