Upptäck denna omåttligt populära spelserie från ledande spelleverantören Novomatic hos Mr Green! Med oändlig spänning, fantastiska uppdrag och enorma belöningar finns det något för alla äventyrssökande spelare. Ta en titt på några av våra favoriter:

Captain Venture

Skepp ohoj! Sätt segel med Captain Venture i jakt på sjunkna skatter och stora vinster i detta spel med 5 rullar och 10 vinstlinjer! Segla över oceanerna och belönas med generösa free spins i bonusfunktionen i spelet och snurra fram kaptens-wildsymboler och multiplicera vinsten 8 gånger!

Lord of the Ocean

Dyk ner i den Lord of the Oceans uråldriga vattenvärld, där lyckan står den djärve bi med free spins och storvinster: snurra fram 3 eller fler scattersymboler och vinn 10 free spins. Detta spel med 10 vinstlinjer är en garanterad undervattensklassiker som lär älskas av alla som ger sig ner i havsdjupen.

TILL MR GREEN HÄR!

Spelfavoriter 2019: Captain Venture & Lord of the Ocean