Den här månaden introduceras de allra bästa av de mest fantastiska och spännande Jackpot-spelen som finns, så följ med nu! Den här veckan har 2 favoritspel valts ut där det finns fler möjligheter till Jackpot.

Owin’s Jackpot

I Owin’s Jackpot triggar du fria snurr med samlade kristaller som i sin tur ger dig möjligheten att samla klot i olika färger. Samla 5 i samma färg och aktivera Jackpotten! Mellersta Östern är temat i detta Jackpot-spel från Yggdrasil.

Holmes and the Stolen Stones

Yggdrasil har också i Holmes and the Stolen Stones tagit med oss till den Viktorianska tiden då Englands egna superdetektiv och hans ständige följeslagare, Dr Watson, har fått ett nytt fall. Jackpotten kan man komma åt om man samlar ihop 5 skärvor i samma färg som till slut blir till en hel diamant.

Med urläcker och riktigt snygg bakgrund bjuds vi på på mycket nervpirrande äventyr. Hjälp till att hitta kristaller och de stulna diamanterna och bli dagens hjälte!

Snurra hem storvinsten

Men vi har många fler Jackpot-spel i Cherry Casino’s lobby att avnjuta där man kan snurra hem storvinsten.

Det finaste med Jackpot är att du inte alltid behöver satsa så mycket för att kapa potten, det finns historier om de som har satsat endast 5 kronor på några få snurr och ändå lyckats ta hem den.

TILL CHERRY HÄR!